Ajankohtaista
 
LapinLehmä_kuvaajaAnneTuomivaara_550.jpg

Tule mukaan Lapparikouluun!

27.3.2018 12:58

Lapinlehmän maito markkinoille (Lapparikoulu) -hankkeen kurssit käynnistyvät huhtikuussa 2018.

Lapinlehmän maito markkinoille (Lapparikoulu) -hankkeen ensimmäinen kurssi käynnistyy Rovaniemellä huhtikuussa 2018. Kurssin aiheena on pohjoissuomenkarja rotuna ja sen historia, maidon tuottaminen, rodun erityispiirteet ja ruokinta. Tämä ensimmäinen moduuli toimii johdantona, jonka aikana myös heidän, jotka eivät ole olleet lapinlehmien kanssa tekemisissä, on mahdollista päästä tutustumaan rotuun lähemmin. Kurssin laajuus on 3 osp (75 h).

Lapparikouluun kuuluu yhteensä kuusi 2–5 opintopisteen kurssimoduulia, joiden koulutuspäivät järjestetään eri paikkakunnilla osallistujien mukaan. Kouluttajina toimivat kunkin teeman parhaat asiantuntijat. Joihinkin kurssimoduuleihin kuuluu myös opintomatkoja. Kurssiohjelmat julkaistaan hankkeen kotisivuilla ilmoittautumislomakkeen yhteydessä heti kun koulutuspäivät ovat varmistuneet.

Kursseille pääsee mukaan ilmoittautumalla Lapparikoulu-hankkeen kotisivuilla julkaistavien ilmoituslomakkeiden avulla. Jokaisen kurssimoduulin jokaiseen koulutuspäivään on mahdollista ilmoittautua erikseen. Koulutukset ovat avoimia kaikille kiinnostuneille ja niistä peritään maksu.

Olet lämpimästi tervetullut Lapparikouluun! Kysy rohkeasti lisätietoja sähköpostilla tai puhelimitse!

Lisätietoja:

Koulutuskalenteri

Lapparikoulun kotisivut: www.arcticcentre.org/lappari

Yhteystiedot:  hankkeen johtaja Päivi Soppela, p. 0400 138 805 ja projektikoordinaattori Anne Tuomivaara, p. 040 4844 160

 sähköpostit: etunimi.sukunimi(at)ulapland.fi