Uutisia
 
ArcticCafe_550x367.jpg

Lappilaisia yrityksiä houkutellaan pohjoisen kansainvälisille markkinoille

7.3.2018 8:00

Muutama vuosi sitten puhuttiin paljon Barentsin alueen suurinvestoinneista ja lappilaisille yrityksille sekä työntekijöille avautuvista mahdollisuuksista. Rovaniemellä järjestetään tiistaina 13. maaliskuuta kaikille avoin aamukahvitilaisuus, jossa pohditaan, ovatko mahdollisuudet konkretisoituneet ja mihin ne nyt kohdistuvat.

Paikalla ovat asiantuntijoina pohjoiseen Ruotsiin ja Norjaan erikoistunut BusinessOulun pohjoisen viennin asiantuntija Jukka Olli ja Murmanskissa suomalaisia yrityksiä avustava Andrei Kletrov. Hotelli Santa Clausissa kello 8¬9.30 järjestettävä tilaisuus on suunnattu niin pohjoisen rajat ylittäville markkinoille tähtääville yrityksille kuin kaikille muillekin, joita kiinnostaa Barentsin alueen ajankohtainen taloustilanne.

Arctic Café -keskustelutilaisuuksien sarjaan kuuluvan tapahtuman järjestäjinä ovat Lapin yliopiston Arktinen keskus ja Rovaniemen Kehitys Oy. Tilaisuus on osa ”Rovaniemi Arctic Spirit – Arktisuuden hyödyntäminen Lapin yritystoiminnan ja näkyvyyden edistämiseksi” -hanketta.

Arctic Café: Mitä Barentsin alue tarjoaa lappilaisille yrityksille?
Tiistaina 13.3.2018 klo 8–9.30
Hotel Santa Claus (Korkalonkatu 29, Rovaniemi)
Vapaa pääsy!
www.arcticcentre.org/arcticcafe #ArcticCafeLisätietoja:

Tapahtuman verkkosivu

Tapahtuma Facebookissa


Projektikoordinaattori Anne Raja-Hanhela
Arktinen keskus, Lapin yliopisto
anne.raja-hanhela(at)ulapland.fi, 040 039 1337

Tiedeviestinnän päällikkö Markku Heikkilä
Arktinen keskus, Lapin yliopisto
markku.heikkila(at)ulapland.fi, 040 484 4300