Uutisia
 
pyöreitä muotoja maanläheisissä sävyissä
Arktiset Markkinat järjestetään Arktikumissa 8.-10.12.2023.

Arktisten Markkinoiden myyjähaku nyt auki

14.9.2023 14:18

Arktiset Markkinat järjestetään Arktikumissa Rovaniemellä 8.-10.12.2023.

Lämminhenkiset ja tunnelmalliset Arktiset Markkinat tarjoavat paikallisille taide-, käsityö- ja ruokatuotteiden myyjille mahdollisuuden osallistua tähän kiireetöntä joulunajan tunnelmaa huokuvaan tapahtumaan. Myyjät valitaan käyttäen kriteereinä paikallisuutta, aitoutta sekä sopivuutta tapahtuman henkeen. Myyntipaikat ovat ilmaisia.

Tapahtuma tarjoaa vierailijoille huikean tilaisuuden hankkia joululahjoja tai herkkuja joulupöytään, samalla tukien paikallisia käsityöläisiä, lähiruoan tuottajia ja taiteilijoita. Arktiset Markkinat ovat vuosien saatossa muodostuneet odotetuksi tapahtumaksi ja perinteiseksi kohtaamispaikaksi paikallisille kävijöille.

Voit nyt hakea myyjäksi Arktisille Markkinoille, viimeinen hakupäivä on 20.10.2023. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen arktisetmarkkinat@arktikum.fi. Samasta osoitteesta saat tarvittaessa myös lisätietoa hakuprosessista.

Valitsemme myyjät tuotekuvien ja -tietojen perusteella. Vanhoilta tutuilta myyjiltä riittää vähimmillään tuotevalikoiman sanallinen kuvaus, mutta mahdollisuus tuotekuvien katseluun on aina plussaa. Kuulemme mielellämme myös tuotevalikoimasi uutuuksista. Huomioithan, että myyntipaikkoja on rajallinen määrä ja valintatiimimme tekee päätöksen markkinoiden kokoonpanosta.

Pyytäisimme yrityksestäsi ja tuotevalikoimastasi seuraavat tiedot:

Nimi:

Markkinoille myyntiin tuleva tuotevalikoima:

Linkki sivustollesi tai instagram-profiiliisi, mikäli siellä on kuvia tuotteista:

Sähköpostiosoite:

Puhelinnumero:

Kerro, onko sinulla paikkatoiveita (myös muutama ulkopaikka tarjolla):


Lisätietoja:
Katri Kyllönen
040-6598015, arktisetmarkkinat@arktikum.fi