Uutisia
 
Helen Honkasaari SAS toiminnanjohtaja.jpg

Helen Honkasaari Suomen arktinen seura ry:n toiminnanjohtajaksi

11.5.2022 14:50

Suomen arktisen seura ry. on kansalaisjärjestö, joka seuraa arktisen alueen kehitystä ja vaikuttaa arktista aluetta koskevissa kysymyksissä siten, että ne palvelevat Suomen etua.

Seura järjestää seminaareja, esitelmätilaisuuksia ja muita tilaisuuksia sekä ylläpitää yhteyksiä kansainvälisiin ja kotimaisiin arktisia alueita käsitteleviin järjestöihin, tutkimuslaitoksiin, yliopistoihin ja organisaatioihin.

Suomen arktinen seura ry. on valinnut yhdistykselle ensimmäisen toiminnanjohtajan. Tehtävään valittiin filosofian maisteri Helen Honkasaari. Honkasaari työskentelee suunnittelijana Lapin yliopiston Arktisen keskuksen ja Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutin koordinoimassa SCITOUR-hankkeessa. Honkasaari on myös aktiivinen kansalaisyhteiskuntaan liittyvissä asioissa.

– Odotan innolla uutta tehtävää! Näen tärkeäksi luoda mahdollisuuksia yhdistyksen jäsenten ja sidosryhmien väliselle yhteistyölle kansalaisyhteiskunnan ja -keskustelun vahvistamiseksi, Honkasaari toteaa Arktisen Seuran tiedotteessa

Lisätietoja:
Timo Koivurova, hallituksen puheenjohtaja
timo.koivurova(at)ulapland.fi

Helen Honkasaari, toiminnanjohtaja
arcticsocietyfinland@gmail.com
Puhelin +35841 5177350

www.arcticfinland.fi/arktinenseura