JustNorth -konferenssi

« Takaisin15.11.2021 9:00–17:00

JustNorth on EU:n Horisontti 2020 -ohjelmasta rahoitettava tutkimushanke, jonka keskiössä ovat oikeudenmukaisuuteen liittyvät kysymykset erilaisten maankäyttömuotojen yhteensovittamisessa. Rovaniemellä järjestettävään tapahtumaan toivotaan osallistujiksi myös paikallisia sidosryhmien edustajia.

JustNorth -konferenssi järjestetään maanantaina 15.11.2021 Rovaniemellä Korundissa. Konferenssiin osallistuu hankkeen toimijoita ja yhteistyökumppaneita, mutta se on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Tapahtuman kieli on englanti.

Heti seuraavina päivinä 16.–17.11. järjestetään niin ikään Korundissa Rovaniemi Arctic Spirit -konferenssi, jossa myös JustNorth -hanke on mukana yhdessä kahden muun H2020 projektin, ArcticHubs ja CHARTER, kanssa. Hankkeet järjestävät yhdessä keskiviikko-iltapäivänä 17.11.2021 suomenkielisen osion, joka on erityisesti suunnattu sidosryhmille. 

Molemmat konferenssit ovat avoimia ja maksuttomia, mutta osallistuminen vaatii sitovan ilmoittautumisen. Molempiin tapahtumiin on mahdollista ilmoittautua myös etäosallistujana. Rekisteröityminen vaaditaan sekä paikan päällä osallistuvilta että etäosallistujilta. 
 
Rekisteröityminen JustNorth -konferenssiin: Ilmoittautumislomake ja ohjeet 

Lisätietoa ohjelmasta laura.tarvainen(at)ulapland.fi, lisätietoa rekisteröitymiseen liittyvistä asioista congress(at)ulapland.fi
 

Rekisteröityminen Rovaniemi Arctic Spirit -konferenssiin:
Ilmoittautumislomake ja ohjeet Lisätietoa ja tapahtuman ohjelma verkkosivuilla www.rovaniemiarcticspirit.fi 

JustNorth-tapahtumakuva-verkkoon2.pngKuva: Aino Joona